Welkom bij La Maison de Maître

Ons restaurant is weer geopend voor een gelimiteerd aantal gasten.

Op dit moment bieden wij de kamers uitsluitend aan in half pension à €180 per nacht voor 2 personen bij een boeking via onze site of per e-mail
(€200 als U boekt via een boekingssite zoals Booking.com).

U kunt (alle dagen van de week) ook het diner genieten in de intimiteit van Uw eigen kamer, waarbij U de laatste stap van de bereiding in de magnetron zelf zult uitvoeren.
In dat geval zijn ook de drankjes bij het diner inbegrepen.
Onze franstalige staf zal U contacteren met nadere informatie.

Alle activiteiten in hotel en restaurant vinden plaats onder strikte navolging van de geldende regels met betrekking tot Covid-19.
Wij zullen onze uiterste best doen om Uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
We hopen op Uw begrip, dat we ons daarbij moeten bewegen binnen de geldende beperkingen.

Check onze Privacy Verklaring over hoe wij omgaan met Uw persoonlijke gegevens.

In principe hanteren we een minimum van 2 nachten. Stuur een e-mail voor eventuele beschikbaarheid voor een verblijf van 1 nacht.

Hostellerie La Maison de Maître is een kleinschalig luxe hotel in het Ardense dorpje Arbrefontaine op 400m hoogte, met de sfeer van een huis, en met ruimten waar gasten elkaar ontmoeten. Door de ligging in het dal van de bovenloop van de Lienne, tussen glooiend open landschap en de beboste heuveltoppen, is het hotel de ideale basis om heerlijk te wandelen in de Ardennen, of te mountainbiken of anderszins het prachtige Ardense landschap te verkennen, of te genieten van de Ardennen in de sneeuw. Voor onze gasten hebben we uitgebreide informatie met gedetailleerde routebeschrijvingen en kaartjes. Wij serveren gastronomische 4-gangen menu's waar ook niet-hotelgasten van kunnen genieten op reservering (>24hr van tevoren). Het hotel biedt verder perfect kader voor bijeenkomsten van groepen in de privé- of zakelijke sfeer. U kunt elk van de bijzondere kamers (de meeste zonder TV, maar met gratis WIFI) apart online reserveren. Wilt U een reservering maken voor het restaurant, of heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@lamaisondemaitre.com.