Welkom bij La Maison de Maître

Ons hotel is weer geopend van 's woensdagavonds tot en met 's zondagmorgens.
Omdat ons restaurant voorlopig nog gesloten moet zijn, net als alle andere restaurants, zullen de maaltijden op de kamer genoten moeten worden.
We zullen de kamers uitsluitend aanbieden in half pension inclusief drankjes bij het diner à €180 per nacht voor 2 personen bij een boeking via onze site of per e-mail (€200 als U boekt via een boekingssite zoals Booking.com).
Het ontbijt en diner zullen voor de deur van de kamer geplaatst worden. Er zal een magnetron zijn om warme gerechten zelf op te warmen.
Als het weer het toestaat, zal het terras weer geopend zijn voor drankjes.
Maar omdat Arbrefontaine op 400m hoogte ligt, koelt het hier snel af 's avonds. Daarom blijven we het diner op de kamer serveren.
Zodra het restaurant weer mag openen, kunt U ook in het restaurant bediend worden, maar dan zullen de prijzen iets anders liggen:
€100 per nacht (€110 via boekingssites) per kamer, en €32p.p. voor het diner exclusief drankjes. U kunt dan ook weer de kamer boeken zonder diner.
In ieder geval zal heropening van hotel en restaurant plaatsvinden onder strikte navolging van de geldende regels met betrekking tot Covid-19.

De aanbieding voor halfpension zal voor de huidige prijs blijven gelden, mits U de maaltijd op de kamer geniet.

Wij zullen onze uiterste best doen om Uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
We hopen op Uw begrip, dat we ons daarbij moeten bewegen binnen de geldende beperkingen.

Check onze Privacy Verklaring over hoe wij omgaan met Uw persoonlijke gegevens.

In principe hanteren we een minimum van 2 nachten. Stuur een e-mail voor eventuele beschikbaarheid voor een verblijf van 1 nacht.

Hostellerie La Maison de Maître is een kleinschalig luxe hotel in het Ardense dorpje Arbrefontaine op 400m hoogte, met de sfeer van een huis, en met ruimten waar gasten elkaar ontmoeten. Door de ligging in het dal van de bovenloop van de Lienne, tussen glooiend open landschap en de beboste heuveltoppen, is het hotel de ideale basis om heerlijk te wandelen in de Ardennen, of te mountainbiken of anderszins het prachtige Ardense landschap te verkennen, of te genieten van de Ardennen in de sneeuw. Voor onze gasten hebben we uitgebreide informatie met gedetailleerde routebeschrijvingen en kaartjes. Wij serveren gastronomische 4-gangen menu's waar ook niet-hotelgasten van kunnen genieten op reservering (>24hr van tevoren). Het hotel biedt verder perfect kader voor bijeenkomsten van groepen in de privé- of zakelijke sfeer. U kunt elk van de bijzondere kamers (de meeste zonder TV, maar met gratis WIFI) apart online reserveren. Wilt U een reservering maken voor het restaurant, of heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@lamaisondemaitre.com.